Sælgerrådgivning

Er du i tvivl?

Vi ved at ejendomshandler kan være indviklede. Så beskriv din boligsituation og lad en af vores boligadvokater sende dig et uforpligtende bud på hvad vi kan gøre for dig.

lbw

Kontakt advokatsekretær Louise Bak:
Telefon: 28 25 13 46 Email: lb@hsalaw.dk

Dit navn*

Din e-mail*

Beskriv din boligsituation:

Spar det høje ejendomsmæglersalær!

 

Står du overfor at skulle sælge din bolig – Om det er en villa, ejerlejlighed, andelslejlighed eller et fritidshus – kan Hasløv Stæhr Advokater hjælpe dig med salget. Vores sælgerrådgivning er yderst konkurrencedygtig ved en bolighandel.

Har du fundet en køber til din ejendom, kan du spare mange penge ved at lade os udarbejde købsaftalen og indhente ejendommens dokumenter.

Vi indhenter alle de dokumenter, du ikke selv er i besiddelse af

Udover vores honorar skal du betale eventuelle omkostninger til f.eks. det offentlige, administrator eller byggesagkyndig.

Vi yder rådgivning

Herunder om sælgers loyale oplysningspligt, mangler og sælgeransvar

Vi udarbejder købsaftalen

– Og dokument om fortrydelsesret.

Vi forhandler vilkår med køber

eller dennes repræsentant.

Vi eftersagsbehandler og kontrollerer

at skøde og refusionsopgørelse fra købers repræsentant er korrekt udarbejdet.

Vi følger op på, at købesummen bliver frigivet til dig

– når betingelserne herfor er opfyldte.

Boligtvister

Vi er specialiserede i at føre rets- og voldgiftssager om fejl og mangler ved fast ejendom. Vi bistår til løsning af de konflikter, der måtte opstå i forbindelse med, at du har købt en ejendom, hvor du efterfølgende opdager, at der er skjulte fejl og mangler ved ejendommen.

Og dig, som er sælger af en ejendom, kan vi også bistå i løsning af en konflikt, hvis du f.eks. er blevet mødt med et mangelskrav fra køberen af din ejendom.

Vi undersøger bl.a. om det vil være muligt at få dækket retssagsomkostninger fra et forsikringsselskab. De fleste hus- og indboforsikringer har tilknyttet en retshjælpsforsikring, som dækker sagsomkostninger til egen advokat, til syn og skøn og til en evt. retssag.

Fast pris for sælgerrådgivningspakken:
Kr. 14.000 inkl. moms

Såfremt køber ikke har en advokat, sørger vi for den tinglysningsmæssige ekspedition af skødet og andre dokumenter på dine vegne. Udarbejdelse og tinglysning af skødet samt udarbejdelse af refusionsopgørelsen koster kr. 2.900 inkl. moms udover ovennævnte pris.